Welkom op de website van AV Elektrotechniek. Een nieuwe ondernemer in de elektrotechniek gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwingen van woningen en kleine bedrijfspanden.

Na 14 jaar werkzaam te zijn geweest bij verschillende installatiebedrijven werd het tijd om voor me zelf te beginnen. 14 Augustus 2006 is de sprong gewaagd.

Door werkzaam te zijn geweest bij verschillende installatiebedrijven, heb ik ervaring opgedaan met verschillende werkwijzen en materialen. Hierdoor kan een goed advies worden gegeven bij een verbouwing of nieuwbouw. Door intensief samen te werken met verschillende groothandels kan een goed advies worden geven over de beste materiaal keuze.

Door aangesloten te zijn bij branche organisatie UNETO-VNI word AV Elektrotechniek erkent als een gespecialiseerd installatiebedrijf. Dit betekent dat er gewerkt wordt volgens de NEN1010 normen , dus de installaties worden veilig opgeleverd.

Heeft U iemand nodig voor kleine of grote elektrotechnische klussen, verbouwing of nieuwbouw, dan is dit het goede adres. De elektrotechnische aansluitingen worden vanuit de meterkast tot aan het aansluitpunt opgeleverd. Hieronder valt ook antenne en telefoon/data aansluitpunten.

Door goede contacten en samenwerking met klusbedrijven, loodgieters en aannemers kan een hoop gerealiseerd worden en heeft U maar één aanspreekpunt.

Voorbeeld: keuken verbouwing

U koopt een nieuwe keuken. Wij zorgen voor de elektrische installatie en regelen voor U een klusbedrijf voor het zetten van de keuken of een loodgieter voor het omleggen van het water.Dit betekent dat u met één telefoontje alles geregeld heb en wij regelen de rest.

Voor een vrijblijvende offerte of vragen over een elektrische installatie kunt U altijd bellen met Arno Vermeer 06-42635509